Öğrencilerimiz Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) ile Tanıştı.

Yerleşkemizde Deniz ve Liman İşlemeciliği, Marina ve Yat İşletmeciliği ile Gemi İnşaa programlarımızda eğitim alan öğrencilerimizden 30 öğrencimizin, derneğin okulumuz temsilcisinin,  dernek yönetim kurulu üyelerinin ve bölümlerimizin akademik personellerinin katılımı  ile 15.11.2023 tarihi saat 12:30 'da Denizci Öğrenciler Derneği tanıtım toplantısı  gerçekleştirildi.  Toplantıda öğrencilerimiz derneğin  amaçları, işleyişi, projeleri,sunudukları imkan vb. birçok konuda bilgilendirildi. Toplantı sonunda öğrencimlerimiz soruları temsilcimiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından cevaplandı.
  • Kurucaşile Belediye Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kurucaşile Kaymakamlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk