Öğrencilerimiz Ulusal Denizci Öğrenciler Derneği Zirvesi’ ne Katıldı.

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı 18 eğitim gören öğrencimiz ile Marina ve Yat İşletmeciliği Programı’nda eğitim gören 19 öğrencimiz ve Motorlu Taşıtlar Bölüm Gemi İnşaatı Programı eğitim gören 8 öğrencimiz; bünyesinde bulunan okullarda denizcilik sektörü ve kültürü hakkında farkındalık yaratılması, meslek hayatına hazırlanılması ve mesleklerinde birlikte çalışabilecekleri farklı bölüm, okul ve toplumlardan gelen diğer öğrenciler ile daha okul çağında tanışıp fikir ve düşüncelerin paylaşılabileceği bir ortam sağlanması amacıyla faaliyet gösteren Denizci Öğrenciler Derneği’ nin bu yıl Yıldız Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlemiş olduğu Ulusal Denizci Öğrenciler Derneği Zirvesi’ ne katılım gösterdiler. Zirve içerisinde ele alınan “Türk Denizcilik Eğitiminin Pruvası, Denizden Gelen” konulu panellere katılım gösteren öğrencilerimiz her panelin sonunda konuşmacılara merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak konuşmacılarla birebir iletişim kurdular. Panel sonunda “ Denizcilikte Çeyrek Asır: DÖDER”  konulu toplantıda ise derneğin tüm işleyişi hakkında bilgi aldılar.

• Kurucaşile Belediye Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kurucaşile Kaymakamlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele Paneli Düzenlendi

• Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkemizdeki Öğrenciler ile Buluştu

• Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Akademik Danışmanlık-II Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Yaz Dönemi Zorunlu Stajı ve Açık Deniz Stajı konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• BMYO'da "Canva İle Herkes İçin Tasarım" Atölyesi Düzenlendi

• Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Akademik Danışmanlık-I Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı İle YÖK Temsilcilerinden Oluşan Tetkik Heyeti Okulumuzu Ziyaret Etti

• İMEAK DTO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı ve VENTO Denizcilik İşletmeleri ve Ticaret LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Teoman Mustafa AKYOL’ u Okulumuza Davet Ettik.