Öğrencilerimize Marmara Kariyer Fuarı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

14.12.2023 tarihi saat 10:30’ da bölümümüz öğrencilerine Öğretim Görevlisi Şerife YAZGAN PEKTAŞ tarafından Marmara Kariyer Fuarı hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda kariyer fuarı hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra öğrencilerimiz kariyer fuarına nasıl başvuru yapabilecekleri ve katılım gösterebilecek hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı öğrencilerin sisteme kayıt yapmaları ve soru-cevap kısmının ardından sonlandırıldı.

• Kurucaşile Belediye Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kurucaşile Kaymakamlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk