Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı İle YÖK Temsilcilerinden Oluşan Tetkik Heyeti Okulumuzu Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile YÖK arasında imzalanan "Yüksek Öğretim Kurulu'na Bağlı Denizcilik Eğitimleri Veren Eğitim Kurumlarının STCW Sözleşmesi Gerekleri Kapsamında Sürekli İzlenmesine ve Değerlendirilmesine Yönelik Protokol" üne istinaden vermiş olduğumuz eğitimlerimizin yönergeye uygunluğunun periyodik tetkikinin yapılması amacıyla Ulaştırma ve Alt yapı bakanlığı ile YÖK temsilcilerinden oluşan tetkik heyeti 25.12.2023 tarihinde üniversitemiz Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümünü ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundular.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Sörvey Müh.  H. Tolga SANAL ve Denizcilik Sörvey Müh. Dr. Fatih YILMAZ ile birlikte Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Fatih SANA’nın katılımı ile gerçekleşen periyodik tetkik sonrası kapanış toplantısında MYO Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ve öğretim görevlilerimiz de hazır bulundular.

• Kurucaşile Belediye Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kurucaşile Kaymakamlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk