image/svg+xml

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı ile Marina ve Yat İşletmeciliği Programı 2. sınıf öğrencilerine 27 Kasım 2023 Pazartesi  günü saat 15.30’da Öğr. Gör. Ufuk Yakup ÇALIŞKAN ve Öğr. Gör. Şerife YAZGAN PEKTAŞ tarafından, 1. sınıf öğrencilerine ise saat 16.30’da Öğr. Gör. Ufuk Yakup ÇALIŞKAN ve Öğr. Gör. İrem BEBEK tarafından bölüm öğretim elemanlarının ve 1. sınıflardan 35 öğrencinin, 2. sınıflardan 30 öğrencinin katılımıyla Akademik Danışmanlık-II toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda genel iErasmus, Farabi, Mevlâna gibi değişim programları, mediko sosyal birim ve işleyişi, psikolojik danışman ve rehberlik merkezine erişim, bağımlılıkla mücadele, çift anadal programı, mezun bilgi sistemi, teknoloji bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığı, alkol bağımlılığı, sigara bağımlılığı, sıfır atık ve enerji verimililiği gibi konularda bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.  Soru cevap kısmının ardından toplantı sona ermiştir.

Akademik Danışmalık-II toplantı Sunumu
  • Kurucaşile Belediye Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kurucaşile Kaymakamlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

• Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele Paneli Düzenlendi

• Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkemizdeki Öğrenciler ile Buluştu

• Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Akademik Danışmanlık-II Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Yaz Dönemi Zorunlu Stajı ve Açık Deniz Stajı konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• BMYO'da "Canva İle Herkes İçin Tasarım" Atölyesi Düzenlendi

• Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Akademik Danışmanlık-I Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı İle YÖK Temsilcilerinden Oluşan Tetkik Heyeti Okulumuzu Ziyaret Etti

• İMEAK DTO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı ve VENTO Denizcilik İşletmeleri ve Ticaret LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Teoman Mustafa AKYOL’ u Okulumuza Davet Ettik.